TRENDOVI

Bijele hlače: modni komad koji se mora pronaći u baš svakom ormaru

Modni komad koji pruža pravo osvježenje!

Iako još uvijek nismo službeno zakoračili u proljeće, visoke temperature koje nas ovih dana uveseljavaju se s time i ne bi baš složile. Poprilično iznenada stigla je prava proljetna atmosfera, stoga je sjajan trenutak za obaviti dobar shopping te napraviti malene izmjene unutar ormara s kojima će lakše biti odgovoriti na sve izazove koje ovo godišnje doba nosi sa sobom!

Kada govorimo o reorganizaciji ormara za proljeće, ne mislimo kako je potrebno uvrstiti hrpu modnih komada u svoju garderobu, već svega nekoliko ključnih odjevnih predmeta iz kojih se u narednim danima nećemo skidati. U tu skupinu spadaju i bijele hlače, koje već godinama nose status kultnog klasika unutar baš svakog ormara, a volimo ih zato što donose pravo malo osvježenje u baš svaku garderobu. Jednostavne i elegantne savršeni su odabir za sve prigode, od casual šetnje, ispunjavanje svakodnevnih obaveza, pa sve do onih elegantnih prigoda u kojima želimo pokazati svoje najbolje izdanje. Glamurozni dojam najuspješnije stvaraju prozračne i široke hlače visokog struka koje divno izgledaju u kombinaciji s potpeticama. Također s bijelim hlačama nećete imati mnogo nedoumica što i kako odjenuti, budući da ih vrlo lako možete kombinirati s drugim modnim komadima.

U nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih modela koje se isplati imati u svojoj kolekciji, stoga je pravo vrijeme za proljetni shopping!

Bershka (180 kn), (180 kn)

Mango (170 kn), (170 kn)

Bershka (180 kn), (180 kn)

Mango (250 kn), (100 kn)

Stradivarius (150 kn), (150 kn)

Mango (250 kn), (200 kn)

Zara (230 kn), (400 kn)

Foto: Instagram, Zara, Bershka, Stradivarius, Mango
Objavljeno: 25.02.2021. u 10:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p