TRENDOVI

Bijele traperice: modni komad u koji rado uskačemo kada su temperature nešto niže!

Modni komad s kojim ne možete pogriješiti!

Iako smo već debelo zakoračili u ljetne mjesece, umjesto visokih temperatura, već danima promatramo neumoljivu kišu koja nam sada već poprilično kvari planove koje smo imali za ovu sezonu. S kišom su stigle i nešto niže temperature, pa se tako često uhvatimo ispred ormara, s rukama na bokovima, ne znajući što zapravo odjenuti...

Sigurni smo kako ste svoje ormare pretrpali neodoljivim modnim komadima, koje ste jedva čekali prošetati po vrućem gradskom asfaltu ili na plaži, a koja je pak postala prava modna pista, no kao i cijela godina, tako je i ljeto postalo poprilično nepredvidljivo. Modni komad koji je idealan za ovaj period godine te će kao takav sjajno odgovoriti na baš svaku promjenu vremena su traperice, a posebice one koje dolaze u bijeloj (ne)boji. Ovakav svijetli model traperica sjajno izgleda u kombinaciji s baš svim ljetnim topovima i odgovarajućim modnim dodacima te su sjajan početak bezbroj efektnih kombinacija.

Ono što volimo kod ovog modnog komada jest to što donosi jednu vrstu osvježenja u naš svakodnevni outfit te istovremeno pruža određenu udobnost, koja nam je u ovom periodu zaista potrebna. Brojni high street brendovi su na svoje police smjestili razna trendi izdanja bijelih traperica, od onih modela s paper bag strukom, širokim i cropped nogavicama, stoga svakako upotpunite svoju kolekciju te ih imajte pri ruci kada temperature prestanu biti ljetne!

Zara (200 kn)

Reserved (220 kn)

Reserved (220 kn)

Zara (230 kn)

Mango (250 kn)

Mango (250 kn)

Zara (300 kn)

Massimo Dutti (380 kn)

Massimo Dutti (380 kn)

Massimo Dutti (450 kn)

Foto: Instagram, Massimo Dutti, Mango, Zara, Reserved
Objavljeno: 06.08.2020. u 14:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p