TRENDOVI

Bijele traperice s prorezom koje se malo tko usudi nositi!

Model za najhrabrije!

Unatoč tome što smo već naviknuli na to da nas modni svijet iz mjeseca u mjesec razveseljava novim trendovima, ovog puta riječ je o trendu ili bolje rečeno detalju koji je podijelio brojna mišljenja. Naime, radi se o bijelim trapericama koje su sve samo ne obične i to zbog jednog ključnog detalja koji čini veliku razliku!

Bershka je popularni high street brend u čiju ponudu obožavamo zaviriti, a razlog zašto je to tako krije se u sinergiji odvažne estetike s onom jednostavnom. Tada kao finalni produkt možemo očekivati klasične bijele traperice s prorezom o kojem se ne prestaje pričati, a koje bez razmišljanja možemo zamisliti u statement proljetno-ljetnim modnim pričama. Detalj koji ovaj model čini toliko drugačijim je, kao što smo spomenuli, prorez koji se nalazi na prednjem dijelu bokova. Samim time, hlače poprimaju senzualnu, ali urbanu modnu notu koja se neodoljivo lako kombinira u raznim stilovima. Mi predlažemo da ove hlače nosite s neobaveznim oversized košuljama ili bluzama, a naravno nisu isključene niti obične majice. Što se tiče detalja, s istima nemojte pretjerati jer su hlače same po sebi vrlo upečatljive, stoga nema baš nikakvog razloga da dodatno odvlačite pažnju s ovog modela. Isto tako, govorimo li o večernjim prigodama, ljetne večeri obožavaju lagane crop majice ili efektne topove koji će ovim hlačama pristajati kao saliveno.

Ako volite eksperimentirati s modom i svoj styling učiniti nešto drugačijim, ovaj model je nepogriješiv odabir, a kupiti ga možete u Bershki putem sljedećeg linka!

Bershka (179,90 kn)

Foto: Bershka, Instagram
Objavljeno: 08.05.2021. u 13:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p