TRENDOVI

Bijele traperice su ovosezonski 'must have'!

Koja modna blogerica ih bolje nosi?

bijele traperice

Bijela boja je svojevrsni ljetni klasik kojem se svi rado vraćamo. Bilo da dolazi u obliku romantičnih haljina, elegantnih košulja, primjetnih modnih dodataka ili neizostavnih traperica - ona dominira toplom sezonom već dugi niz godina…

Stoga nas nimalo ne iznenađuje činjenica da su brojne modne blogerice za toplu sezonu nabavile bijele traperice iz kojih se ne skidaju posljednjih nekoliko tjedana. Dvije od njih su nas posebno oduševile svojim kombinacijama jer su svoje bijele traperice isfurale na pomalo neobičan i nadasve primjetan način.

Pričamo o divnoj Aimee Song i uvijek originalnoj Pandori Sykes. Aimee ih nosi uz poštarsku kapu, polo majicu i ružičastu torbu, a Pandora uz bijeli pulover s jarkim detaljima i robusne crne čizme. Mi smo svoj omiljeni par bijelih traperica odlučili spojiti s točkastim bodijem, genijalnim tenisicama i bijelom torbicom koja nas je osvojila svojim modelom.

Aimee Song

Aimee Song

Pandora Sykes

Pandora Sykes

Naš prijedlog kako nositi bijele traperice:

bijeli jeans

BODI: Zara (150 kuna), TORBA: Mango (200 kuna), TENISICE: Marc Jacobs @ Karla (cijena na upit), TRAPERICE: H&M (199 kuna)

A.B.

Objavljeno: 25.05.2017. u 10:56

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p