TRENDOVI

Bijeli T-shirt je neizostavan ljetni komad, a H&M ima najbolje modele!

Klasik kojem se uvijek rado vraćamo!

Iako svaka sezona iznenadi nekim novim (starim) modnim trendovima, postoje nodređeni klasici kojima se uvijek iznova rado vraćamo. Tako je bijeli T-shirt, odnosno obična bijela majica, odabir s kojim nema greške, a koji je moguće kombinirati na mali milijun načina. Bijeli T-shirt nosimo u casual, ali i elegantnijim modnim pričama, stoga je svakako riječ o komadu koji se mora pronaći u svačijem ormaru!

Kada je riječ o kombiniranju klasične bijele majice, imamo nekoliko ‘go to’ kombinacija. Prva uključuje najdraže kratke traper hlačice, jednostavne sandale na vezanje ili tenisice te vibrantnu torbu koja podiže kombinaciju. Ovo je outfit koji je prije svega vrlo udoban i funkcionalan, ležeran i jednostavan, no i upečatljiv te kao takav jedan od onih kojem se uvijek vraćamo. Još jedna od opcija koju jako volimo je kombinacija obične bijele majice sa slip haljinom. Ovaj styling može biti vrlo zaigran odaberete li primjerice haljinu u jarkoj boji ili model s uzorkom, a sve skupa zaokružite statement cipelama.

S druge strane, kada govorimo o večernjim varijantama, bijela majica sjajno se kombinira sa slip suknjama, a u tom slučaju predlažemo a se odlučite za elegantne sandale na potpeticu ili trendi natikače iz kojih se ove sezone ne skidamo. Isto tako, bijela majica ‘trpi’ razne modne dodatne, pa se tako možete poigrati efektnim ogrlicama ili naušnicama.

Stoga, iako smo sigurni da već imate najdražu bijelu majicu, ipak smo odlučili zaviriti u aktualnu H&M ponudu i pronašli smo sjajne modele koje donosimo u nastavku!

19,99 €

14,99 €

14,99 €

14,99 €

19,99 €

6,99 €

7,99 €

6,99 €

4,99 €

9,99 €

Foto: H&M, Instagram
Objavljeno: 25.05.2022. u 11:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p