TRENDOVI

Bijeli T-shirt: ključni model za stylish ležerne ljetne kombinacije

Znamo kako kombinirati ovaj omiljeni bijeli T-shirt!

Možemo se složiti da nam dolazak toplih dana omogućava pregršt zanimljivih i jednostavnih stylinga u kojima se istovremeno osjećamo stylish, ali i udobno. Upravo zbog visokih temperatura koje nerijetko mogu biti teške za podnijeti, valja imati da umu da ljetne kombinacije prije svega moraju biti funkcionalne i komotne, a sve to je moguće odaberete li ključne komade koji će pružiti sve od navedenog.

Kada je riječ o bijeloj majici, logično je zaključiti da je to odjevni predmet koji uživa status klasika. Zašto je to tako vrlo vjerojatno proizlazi iz činjenica koje bijelu majicu svrstavaju u baš svaki stil, ali i prigode. Baš zato nije nimalo neobično spomenuti model vidjeti u outfitu s profinjenim odjelima ili suknjama. Što se tiče kombiniranja bijelih majica, dnevne kombinacije vole pomalo oversized modele koji odlično funkcioniraju u kombinaciji s jednostavnim kratkim hlačicama ili minicama, a nisi isključeni niti kombinezoni koje volimo nositi preko. Večernje kombinacije pak vole ponešto eksperimentiranja, pa tako možete odjenuti bijelu majicu i zavezati efektan čvor koji će naglasiti struk ili pak odabrati modele s detaljima ili naglašenim ramena.

Za koju god se varijantu odlučili možete biti sigurni da stylish izgled neće izostati, a kako biste što jednostavnije izabrali najljepšu bijelu majicu, u nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih modela iz aktualne ponude najpopularniji brendova!

Reserved (50 kn), &OtherStories (230 kn)

Nili Lotan (cijena na upit)

Reserved (60 kn), Bershka (80 kn)

S.Joon (cijena na upit)

Comma (319 kn), &OtherStoreis (200 kn)

The Attico (cijena na upit)

RE/DONE (cijena na upit), Zara (150 kn)

&OtherStories (300 kn)

Zara (80 kn), Comma (319 kn)

Foto: Instagram, Comma, Reserved, Zara, Bershka, &OtherStories
Objavljeno: 30.06.2020. u 12:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p