TRENDOVI

Bijeli t-shirt vjesnik je proljeća, a ovo su najbolji modeli iz kojih se ne skidamo ove sezone!

Komadi kojima se uvijek rado vraćamo!

Bijeli t-shirt je puno više od običnog odjevnog komada. Obična bijela majica kratkih rukava duboko je ukorijenjena u pop kulturu i vežemo ju uz ikonične lookove filmskih zvijezda, glazbenika i slavnih modela. Nešto je neodoljivo u minimalističkom i čistom izgledu obične bijele majice što ju čini komadom kojeg se ne možemo nikako odreći. Tijekom proljetne sezone naše bijele majice postaju zvijezde modnih kombinacija, zato smo odlučili izdvojiti nekoliko odličnih modela koje trenutno možete kupiti!

Iako se čini jako jednostavno, pronaći dobar bijeli t-shirt nije baš tako lako. Ako se odlučite za model koji nema apsolutno nikakve detalje, do izražaja će doći kroj i kakvoća materijala, stoga je važno izabrati što kvalitetnije opcije kako biste postigli taj jednostavan, ali konkretan look. Ako je čista bijela majica ipak prejednostavna za vas, možete birati između mnoštva modela koji imaju detalje poput decentnih natpisa, ukrašenih džepova ili rubova u boji. Osim toga, ako volite da vaša proljetna kolekcija izgleda što šarenije, izvrsna opcija su bijele majice s printevima na leđima kao što je oversize model iz Zare koji smo izdvojili. Tako ćete sprijeda imati čistu bijelu podlogu za različite slojevite kombinacije, a stražnja strana je tu kad poželite styling s više boje.

Jednostavan modni komad u zanimljivim modnim scenarijima

Što se tiče kombiniranja bijele obične majice, zaboravite na sva pravila i dajte mašti na volju jer će ovaj komad pristajati uz sve. Odlično će izgledati u slojevitim kombinacijama, uz hlače i suknje svih vrsta i dužina, a možete ju spojiti s elegantnim komadima za high-low efekt. Detalji poput nakita, remena i torbica su nešto s čime se možete vješto poigrati i kreirati jako zanimljive lookove. Kako izgledaju modeli koje se ovog proljeća isplati uvrstiti svoju garderobu pogledajte u galeriji!

Mango (19,99 €), (15,99 €)

Mango (19,99 €)

Mango (22,99 €), (12,99 €)

Reserved (12,99 €), (9,99 €)

Reserved (19,99 €), Massimo Dutti (29,95 €)

Zara (15,95 €), (12,95 €)

Zara (15,95 €)

Foto: Mango, Massimo Dutti, Reserved, Zara
Objavljeno: 27.03.2023. u 11:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p