TRENDOVI

Birate li bijelu boju u zimskim mjesecima?

Trend koji može izgledati odlično ako je pravilno stiliziran

Svake zime modni portali i časopisi postavljaju jedno pitanje! Ono uključuje bijelu boju, i to od glave do pete. Nosite li bijelo zimi? Kombinacija koja nije novost i boja koja se sama po sebi nameće u hladnom periodu, nekako ipak uspijeva ostati rezervirana samo za najhrabrije. Je li to zbog velikog kontrasta sivih dana i blještave nijanse ili je ipak slučaj nepraktičnosti, ostaje na pojedincu da prosudi.

Mi smo u bespućima modnih blogova i budnih očiju streetstyle fotografa zamijetili mnoge odlične stajlinge koje u potpunosti ili samo djelomično uključuju ovu (ne)boju, te smo ih odlučili podijeliti s vama. Možda ove zime ipak odlučite eksperimentirati. Pri tome imajte na umu materijale i proporcije, jer s bijelom bojom se u zimi vrlo lako može pogriješiti.

Savjetujemo da počnete barem s jednim komadom u spomenutoj boji, kao što su to učinile mnoge junakinje koje smo izdvojili. Primjerice, bijeli kaput ili duži sako izgledaju sjajno s ostatkom kombinacije u crnoj ili sivoj boji. Postupno možete uvesti i toplu dulju dolčevitu i bijele skinny traperice i stvoriti svjež i elegantan bijeli stajling nosiv i van skijaških padina.

 

M.M.

photos: 5inchandup, stockholmstreetstyle, coco chic, weworewhat

 

Objavljeno: 10.12.2013. u 19:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p