TRENDOVI

Birkenstock sandale su opet u modi

Novi trend među svjetskim blogericama

-->

Iako smo prije samo nekoliko godina zazirali od Birkenstock sandala na sami njihov spomen, one su se danas opet vratile u centar pozornosti. Njihovoj ponovnoj popularizaciji uvelike su doprinijele svjetski popularne modne blogerice, koje se u posljednje vrijeme doslovno ne skidaju iz ove ugodne i prozračne ljetne obuće.


-->

Tradicija njemačkih Birkenstock sandala seže sve do 1774. godine, a ova obuća, koju ili volite ili mrzite, u nekoliko se ciklusa vraćala na modnu scenu, da bi ove sezone doslovno preplavila blogosferu.


-->

Svoju verziju Birkenstock sandala u proljetnoj je sezoni najprije predstavila kuća Celine, i to u kombinaciji kože i krzna, a mlade dame koje si nisu mogle priuštiti njihove skupocjene modele, odlučile su pokrenuti pravu malu revoluciju s nošenjem ovih cijenovno pristupačnih ravnih sandala.


-->

Premda mnogima djeluju kao ortopedska obuća, blogerice su pronašle odličan način za uklopiti Birkenstock sandale u svoj svakodnevni stil i učiniti da one zbilja funkcioniraju na dnevnoj bazi, neovisno o tome jesu li kombinirane uz boyfriend traperice i kožnu jaknu ili elegantno odijelo.

 

H.B.

-->--> -->

Photo: fashionmenow.blogspot.com, artyfilles.blogspot.com, modedamour.com

 


Objavljeno: 18.07.2013. u 17:38
Tagovi: Birkenstock, sandale

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p