TRENDOVI

Biseri se vraćaju u velikom stilu! Ovu upečatljivu Zara vestu viđamo posvuda

Trend kasnih 2010-ih ponovno uzima maha

Vjerujemo kako se i sami dobro sjećate zime 2017., kada su vodeći trend bili - plastični biseri. Komadi s bisernim detaljima u velikoj su mjeri zasitili high street ponudu, a najpopularnije među njima bile su nezaobilazne Zarine kožne čizme. Od džempera preko jakni do traperica i modnih dodataka, gotovo da ne postoji komad koji tada nije zahvatila "biserna groznica", no ovom mikrotrendu, kako to već biva, već sljedeće godine nije bilo ni traga.

Šest godina kasnije, biseri su, čini se, spremni na novi pohod. Voljeli ih ili mrzili, uskoro biste ih mogli ponovno viđati posvuda, barem sudeći prema novoj Zara kolekciji. High street gigant nedavno je predstavio nekoliko trendi komada ukrašenih umjetnim biserima, a neki od njih instantno su se istaknuli na društvenim mrežama. Najpoželjnija je, čini se, siva vesta bomber kroja s patentnim zatvaračem, koju su neke od kreatorica sadržaja prozvale "savršenim zimskim komadom".

Zara (49,95 €)

Uz ovaj bestseller u Zari trenutačno možete pronaći još par pletenih stilova s apliciranim biserima, ali i traperice, košulje i cipele ukrašene istim detaljima. Hoće li ovaj trend uzeti maha kao i krajem 2010-ih, ostaje nam za vidjeti, no možemo se složiti kako će se vrlo lako uklopiti u nadolazeće blagdanske i party lookove.

Zara (29,95 €) (29,95 €)

Zara (29,95 €) (29,95 €)

Foto: Instagram, Zara
Objavljeno: 15.11.2023. u 11:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p