TRENDOVI

Biste li platili 10.000 kuna za običnu bijelu potkošulju?

Pradin ‘tank top’ kao najtraženiji komad sezone!

U kolekciji FW22, Miuccia Prada i Raf Simons, predstavili su jedan poprilično basic komad koji je ukrao najveću pažnju, a radi se o običnoj bijeloj potkošulji koja je upotpunjena metalnom logo pločicom. Prada nije jedina modna kuća koja je na modne piste vratila potkošulje, ali njezin primjerak je svakako naišao na najveće oduševljenje što nam potvrđuje i činjenica da je u kratkom roku – rasprodan.

Vrtoglava cijena od skoro 10.000 kuna brojne fashionistice diljem svijeta nije spriječila da pohrle kupiti Pradinu potkošulju i učine je ekskluzivnim modnim komadom. O samom dizajnu nema se što puno reći, doista je riječ o običnoj ‘rebrastoj’ potkošulji od džerseja koja dolazi u ženskoj i muškoj varijanti. Zanimljivo je to što je potkošulja sve ovo vrijeme bila rasprodana, a sada je i službeno ponovno dostupna na službenoj stranici brenda, ali i luksuznim modnim adresama kao što je primjerice Farfetch.


1,308 €

Ipak, iako potkošulja nije nikakav high fashion uradak o čijem se dizajnu treba raspravljati, činjenica da je upravo jedan takav komad izazivao sumanutu potražnju, dokazuje koliko je jako nasljeđe ove čuvene modne kuće. Prada je jednostavno sinonim luksuza i dobrog ukusa koji i potkošulju može pretvoriti u statement odjevni predmet za kojim se okreću glave, a premda će neki prokomentirati kako je riječ o čistom brendingu i kupovanju logotipa, statusni komadi nisu nikakva novina, dapače. Možda osobno ni u paralelnom svemiru nećemo izdvojiti ovakvu cifru za potkošulju, uvijek će biti onih kojima to ne predstavlja problem, stoga je Prada s ovim komadom apsolutno profitirala.

Što se tiče samog kombiniranja potkošulje, ovaj komad izvrstan je želite li kreirati look s dozom street estetike. Mi glasamo za varijantu s oversized ženskim odijelom i potpeticama, a u tom slučaju potkošulja će kreirati zanimljiv kontrast i kombinaciju učiniti drugačijom. Naravno, tu su i varijante sa suknjama i blejzerima te trapericama, pa zanemarimo li Pradin bezobrazno skup model, svakako nabavite nešto povoljniju varijantu jer potkošulja je idealan komad koji otvara razne mogućnosti stiliziranja!

Prada FW22

Foto: Prada, Instagram, Farfetch
Objavljeno: 11.10.2022. u 11:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p