TRENDOVI

Biste li platili božićni džemper vrtoglavih 3,750 dolara? 

Džemper o kojem se posljednjih dana ne prestaje pričati! 

Blagdanska groznica je započela, a to znači da osim dekoracija, uživanja na adventu i sl., našu garderobu također prilagođavamo periodu. Sigurni smo da se u vašoj kolekciji već nalazi pokoji božićni džemper, ali ovog puta naišli smo na jedan, pa u najmanju ruku - specifičan. O čemu se radi, saznajte niže u tekstu. 

Sjećate li se viralne Pradine potkošulje koja se je prodavala za nevjerojatnih 10.000,00 kn? E pa sada je na red došao božićni džemper koji se s brendingom ove kultne modne kuće može kupiti za 3,750 dolara. Naime, radi se o poprilično klasičnom džemperu na kopčanje od merino vune koji je ukrašen prikladnim motivima te naravno – Prada logom. Džemper zapravo ima dizajn trendi bomber jakne, a na stražnjoj strani nalazi se natpis December.

Iako ne možemo reći kako nam Pradin model nije oku privlačan, svakako je skup, ali ne smijemo zaboraviti da je riječ o komadu s dizajnerskim potpisom, stoga ne sumnjamo da će sigurno pronaći svoje mjesto na policama onih koji si Pradin cjenovni rang mogu priuštiti. Također, ovaj model dio je posebne blagdanske capsule edicije te će biti dostupan u svega 50 primjeraka, stoga svi oni koji ga žele - nemaju puno vremena za razmišljanje o kupnji. 

Prada Timecapsule merino wool sweater ($ 3,750)


Sve u svemu, iako cijena na prvi pogled šokira jer je u očima prosječnog kupca riječ o basic blagdanskom komadu, to je jednostavno Prada koja i običan komad pretvori u onaj luksuzan, baš kao i ostali slični brendovi, pa se cijeni zapravo i ne treba čuditi! 

Džemper potražite na sljedećem linku!
Foto: Prada
Objavljeno: 02.12.2022. u 15:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p