TRENDOVI

Bitno da se sjaji!

Sezona u znaku metalika

Svake sezone u modu dolaze neki primjetni modeli cipela i modni dodaci za kojima zapravo poludimo svi. Ove sezone to su cipele, nokti i torbice metalik zlatne i srebrne boje - a nose se u kombinaciji sa prvenstveno večernjim komadima, no u zadnje vrijeme sve više i na ležeran način. Ponuda ovakvih modnih dodataka je relativno ok, naravno da ćete najbolje komade pronaći preko interneta, no i Zara i H&M imaju nekoliko zanimljivih modela tog tipa.

              

Nas su najviše osvojile cipele metalik boja ( i zlatne i srebrne, nemamo favorita!), a obožavamo ih u kombinaciji sa crnim grilonkama i nekom fora haljinom ili traper hlačicama, ili u casual varijanti sa skinny trapericama i toplim puloverima. One otkačene modne dame neka dobro pogledaju kakva je ponuda ravnih modela jer podižu dnevne kombinacije, a šminkerice neka se odluče za sjajne potpetice koje su bile pravi hit na završenim tjednima mode u svijetu.

            

Uz cipele, ove sezone moderne su i metalik torbe i naravno nokti koji se ne lakiraju već se na njih lijepe folije koje možete kupiti on line ili u nekim našim drogerijama.

Ana Bacinger                                          

photo: bloglovin

Objavljeno: 14.04.2012. u 13:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p