MODNI DODACI

Blagdansko darivanje: božićni pulover s hrvatskim potpisom

Osvojite šarmantan pulover branda Krie design
Krie design 
Poznata hrvatska dizajnerica Kristina Burja danas vam je odlučila pokloniti šarmantan pamučni pulover sa crvenim printom božićnog soba. Idealan za ove blagdanske dane, bijeli božićni pulover može biti vaš ako nam u komentaru ispod teksta napišete zašto ga baš vi zaslužujete! Najljepši komentar po izboru naše redakcije ćemo nagraditi ovim dizajnerskim puloverom koji će sasvim sigurno postati ‘must have’ komad u vašem ormaru.

Lako kombiniran, simpatičan i itekako prigodan, pulover s potpisom Krie designa možete pronaći u Radićevoj 12 po cijeni od 250 kuna.

Najljepši komentar po izboru Fashion.hr Style Community redakcije je: 
 
Doris Mujagić: ‘U doba neimaštine, važno je nekome darovati nekakvu sitnicu, ali od srca. Poklon koji bi mi dobro došao je ovaj preslatki pulover. Da me grije u ove nadolazeće hladne dane, i da izmami osmijeh na lice simpatičnim printom, meni kada ga obučem, i drugima koji će ga sigurno primjetiti. Ovakvim puloverom imala bih osjećaj da vremeplov postoji, pa bi barem na kratko bila djevojčica koja i dalje sniva, mašta i igra se sa svojim lutkama, u toplini svoga doma.’

Molimo Doris Mujagić da se javi na mail: redakcija@fashion.hr nakon 5. siječnja kako bismo dogovorili detalje oko preuzimanja nagrade.
Objavljeno: 26.12.2014. u 11:11
Tagovi: pulover, krie design

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p