TRENDOVI

Blejzeri: 15 bezvremenskih modela kao stvorenih za sve prilike

Omiljeni odabir!

Iako su pred nama zimski dani koji zahtijevaju nešto deblju i topliju odjeću, postoje oni neki komadi koji su toliko omiljeni da ih ne odričemo niti u trenutcima kada se temperature spuste. Jedan od takvih komada bez imalo razmišljanja je blejzer, a činjenica da ga možemo kombinirati s omiljenim kaputima i tako preduhitriti zimske temperature dodatno nas potiče na odlazak u shopping.

Blejzer je komad koji je bezvremenski, elegantan i profinjen, pa ne čudi što je upravo ovaj odjevni predmet glavna zvijezda brojih odjevnih kombinacija. Svi oni koji njeguju decentan stil s prizvukom pariškog chica sigurno u svojoj kolekciji imaju i do nekoliko blejzera jer s ovim komadima kombiniranje je jednostavno, brzo i neizmjerno atraktivno. Ove sezone nose se klasični modeli upotpunjeni zanimljivim uzorcima i detaljima, a što se tiče boja predlažemo one neutralne, ali nećete pogriješiti niti ako odaberete nešto jarkije. Kombinacije s jeansom jedne su od omiljenih, a kako biste priču zaokružiti na prvi način predlažemo da posegnete za ključnim detaljima koji će kombinaciji podariti dio vaše osobnosti te tako baš svaki outfit učiniti posebnim i drugačijim.

Iako gotovo sve omiljene high street trgovine imaju odličnu ponudu blejzera, nama je za oko zapela ona brenda Reserved stoga u nastavku donosimo 15 odličnih modela za koje smo sigurni da će se divno uklopiti u svačiju garderobu!

120 kn, 150 kn

200 kn, 200 kn

250 kn, 250 kn

600 kn

250 kn, 350 kn

400 kn, 400 kn

500 kn, 600 kn

600 kn, 600 kn

Objavljeno: 09.11.2019. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p