TRENDOVI

Blejzeri: 15 stylish modela koje ćete nositi još puno sezona

Odabir kojem se uvijek vraćamo!

Unatoč trendovima, postoje ti neki odjevni predmeti koji su uvijek jednako atraktivni i traženi, a možemo se složiti kako opisu sjajno odgovaraju upravo blejzeri. Blejzer je bezvremenski komad koji je odavno izašao iz okvira strogih poslovnih kombinacija i postao savršenim odabirom za sve stylish outfite koji žele zadržati dozu elegancije, profinjenosti i klasike.

Kao što smo spomenuli, blejzer vrlo dobro pristaje različitim stilovima i prigodama, a također jednako dobro funkcionira u dnevnim i večernjim kombinacijama. Započnemo li s onim dnevnim, blejzer volimo u kombinaciji s omiljenim jeansom ili suknjama te razigranim detaljima koji će kombinaciji podariti vedrinu i svjež izgled. S druge strane, volite li više minimalizam, odlučite se za neutralne tonove i uzorke koji će blejzer zaokružiti na pravi način. Budući da su pred nama topliji dani, no i nešto hladnije večer, blejzere možete nositi i s kratkih hlačicama ili suknjama.

Što se tiče večernjih izlazaka, ako je model nešto duži, blejzer možete odjenuti i u formi haljine te sve upotpuniti statement remenom. Osim toga, uski modeli hlača, ali i oni širi visokog struka sjajno pristaju blejzerima, stoga je bez imalo razmišljanja riječ o nepogrješivom odabiru. Ono s čime blejzer možete prilagoditi vlastitoj osobnosti i stilu su boje i uzorci, pa svakako pustite mašti na volju jer ne sumnjamo da ćete kreirati posebne stylinge.

U nastavku smo izdvojili 15 stylish modela blejzera iz aktualne ponude najdražih brendova!

COS (1500 kn)

MICHAEL Michael Kors (cijena na upit), Stradivarius (280 kn)

Bonsergent Studio (500 kn)

&OtherStoreis (500 kn), Stradivarius (230 kn)

Zara (120 kn)

Bershka (140 kn), Bouguessa (cijena na upit)

Bershka (170 kn)

Reserved (200 kn), Zara (400 kn)

&OtherStories (1300 kn)

&OtherStoreis (800 kn), Bonsergent Studio (550 kn)

Foto: Instagram, Zara, Bershka, Reserved, &OtherStoreis, Cos, Net-a-Porter, Bonsergent Studio
Objavljeno: 28.04.2020. u 11:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p