TRENDOVI

Blogerice znaju kako se uživa u modnoj industriji

Vanja, Marina, Jelena i Ana u ovotjednom blogerskom pregledu

Što su radile naše omiljene blogerice iz Srbije ovoga tjedna? Jednostavno - uživale su u životu i jeseni koja zna biti prekrasna (pogotovo ako uspijete ignorirati hladnoću koja traje već danima), radile na modnim projektima te uživale u stvaranju svojih novih kolumni. Krenimo s tjednim pregledom njihovih blogova i sve će vam biti jasno.

Marina Arnaut/FRASHION

Marina nam je na svome poznatome blogu usporedila dva slična doma koja su uređena s različitom svotom novca. Slično kao što to Ana Bacinger u našoj rubrici Skupo vs. Prihvatljivo, tako je Marina Arnaut kako se vlastita četiri zida mogu urediti na sličan način za puno manje novca.

  

Uz lifestyle sekciju koju smatramo jako zanimljivom, Marina nam se pohvalila kako je kupila nove srebrne cipelice s potpisom Vladimira Lazarevića koje obožava već neko vrijeme.

Dancing shoes su tu, vrijeme je za ples!

 

Vanja Milićević/ FASHION AND STYLE

Vanja Milićević slaže najbolje odjevne kombinacije i tu nema spora. Uvijek ženstvena i profinjena, Milićević vas može inspirirati na dnevnoj bazi + njen stil nije nimalo ekscentričan tako da ga većina djevojaka i žena može uklopiti u svoju svakodnevicu.

Uz odjevne kombinacije, Vanja radi izvrsne fotke koje prate njen blog tako da možete dobiti uvid u, npr. njene lijene srijede kada se podružila s našom dopisnicom Jelenom Karakaš koja je sljedeća na našoj blog listi.

 

Jelena Karakaš/ TKO NE VOLI CIPELE NE VOLI NI LJUDE

Jelena nam je prišapnula kako ove godine ne želi biti grinch već će se uživiti u blagdani koji dolaze. Njena ovotjedna inspiracija je poznata reklamna kampanja Tommy Hilfigera koja donosi fiktivnu obitelj koja je itekako svjesna svoje modne osvještenosti.

Uz maštanja o Tommy Hilfiger komadima koji mogu začiniti svaku jesen, Jelena je oduševljena pred-jesenskom kolekcijom Preen by Thornton Bregazzi koju je odlučila dublje istražiti. I sama priznaje kako je za pred-jesenske kolekcije već kasno, ali joj odgovaraju.

 

Ana Šurdilović/ ANA ON HEELS

Ana je sudjelovala u odličnom projektu Fashion Corner u kojem su modni obožavatelji mogli upiknuti dobar komad odjeće u posebno organiziranom showroomu, ali se pozabavila i posljednjim brojem srpskog izdanja časopisa Elle za prosinac koji je donio naslovnicu sa Simonom Andrejić (haljina je djelo Ane Šekularac).

Ovih se dvjesto stranica zaista isplati pogledati.

Marko Banjavčić

Photo: vlasništvo bloga

 

Objavljeno: 23.11.2011. u 12:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p