TRENDOVI

Bluza koja izgledom podsjeća na mašnu idealna za baš sve svečane prigode

Modni komad kojeg će obožavati ljubiteljice romantičnih modnih izdanja!

Do prije nekoliko sezona, bluze s puf rukavima nismo niti primjećivali, a danas su jedan od najpoželjnijih modnih komada. Tako su ove sezone ljetna modna izdanja u potpunosti nezamisliva bez ovog šarmantnog mikro trenda, a koji se sjajno uklapa i u nešto svečanije prilike, kojima ćemo itekako prisustvovati u narednim mjesecima!

Za bluze općenito možemo reći da spadaju u skupinu klasičnih modnih komada, koji su zbog svoje podložnosti raznovrsnim modnim trendovima itekako zanimljive za svakodnevno stiliziranje. Tako se uglavnom bluzama okrećemo kada smo u potrazi za modnim komadom koji će podići cijeli naš outfit na jednu sasvim novu razinu, a sve češće ih gledamo i kao sastavni dio svečanih modnih izdanja, čime opasno konkuriraju klasičnim haljinama. Pravi dokaz toga je i bluza iz aktualne kolekcije brenda Mona, koja je sasvim dovoljno otvorena ako želite igrati na kartu zavodljivosti te dovoljno romantična da bude prikladna za nešto posebnija modna izdanja.

Također svojim dizajnom ova bluza neodoljiva podsjeća na mašnu, ali i na modele kakve nose chic Francuskinje, što nije ni čudno jer je trend naglašenih rukava inspiriran upravo njima. Ovu bluzu s voluminoznim rukavima možete kombinirati s midi pencil suknjom, ali i sa starim trapericama, čime dobivate kombinaciju idealnu za ispunjavanje svakodnevnih obaveza, ali na nešto posebniji i moderniji način!

Mona (66,99 eura)

Objavljeno: 05.06.2020. u 11:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p