TRENDOVI

Bluze: 10 bezvremenskim modela s kojima ne možete pogriješiti

Komad koji obožavamo u svim kombinacijama!

Kada bismo morali izdvojili jedan odjevni predmet koji ima status bezvremenskog, bluze bi se svakako pronašle visoko na listi. Naime, riječ je o modnom odabiru koji u svakoj situaciji izgleda sjajno, a činjenica kako bluze jednako dobro možemo kombinirati u dnevnim i večernjim outfitima, dodatno nas potiče na nabavu novih modela koji će se divno uklopiti u postojeću kolekciju.

Premda su pred nama dani u kojima će temperature biti nešto niže te samim time i nisu najpogodniji za cjelodnevno nošenje bluze, večernje kombinacije i dalje jako vole spomenuti model. Blagdanske zabave i druženja idealna su prilika da odjenete upravo bluze jer sa sigurnošću možemo reći kako ćete izgledati glamurozno, profinjeno i atraktivno.

Zašto su bluze toliko omiljene krije se u činjenici kako je riječ o modelu koji se može vrlo dobro ukomponirati u različite stilove te prilagoditi prilici, pa tako bluze viđamo u poslovnim kombinacijama, večernjim i onim casual. Aktualna ponuda bluza u omiljenim brendovima poprilično je jednostavna i elegantana, stoga želite li ostaviti statement dojam predlažemo da bluze kombinirate s nešto upečatljivijim modelima hlača ili suknji te tako outfitu podarite posebnu i unikatnu modnu priču. Nadalje, volite li ostati vjerni klasici, jednostavni krojevi i čiste linije nepogrješiv su odabir.

U nastavku izdvajamo 10 najljepših modela iz ponude omiljenih brendova!

Stradivarius (120 kn), Reserved (200 kn)

Zara (200 kn), Stradivarius (150 kn)

Reserved (200 kn, 200 kn)

Zara (200 kn), Uterque (1000 kn)

Stradivarius (200 kn), Reserved (230 kn)

Objavljeno: 14.12.2019. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p