TRENDOVI

Bluze i košulje koje su kao stvorene za promjenjivo ljetno vrijeme

Modni komadi na koje uvijek možete računati

Prijelazna vremenska razdoblja itekako mogu biti problematična kada govorimo o modnim kombinacijama rezerviranim za ispunjavanje svakodnevnih obaveza. No, uz pomno odabrane modne komade koji će zapravo nositi cijeli outfit, osmišljavanje stylinga može biti itekako inspirativno i zabavno.

Iako na ljeto gledamo kao razdoblje poprilično visokih i u čestim situacijama nesnošljivih temperatura, ponekad se dogodi da ovo godišnje doba pokaže i neko svoje drugo lice, a koje pak sa sobom donosi i neke nove probleme, pa tako dobro poznata rečenica 'što odjenuti danas?' dobiva ponovno na značaju. Nagli pad temperatura nam pada teško i zbog toga što smo nešto toplije modne komade smjestili duboko u svoj ormar i na posljednje police, stoga nikome nije u interesu posezati za njima preko novih, ljetnih komada. Kako biste izbjegli ovakve komplikacije u svom jutarnjem spremanju, najbolje je igrati na sigurno, a to su bluze i košulje koje zaista možete nositi u svim godišnjim dobima.

Riječ je o klasicima koji se nalaze u baš svakom ormaru, pa tako jednostavnu bijelu košulju dugih rukava vrlo lako možete uskladiti s omiljenim trapericama i kožnim mokasinkama. Također bluze vam nude pregršt mogućnosti kombiniranja, od toga da ih nosite ispod nešto upečatljivijeg sakoa ako težite poslovnom, chic looku, pa sve do kombiniranja sa maxi suknjama koje će biti izvrstan odgovor na svako prevrtljivo lice ljeta.

Bershka (50 kn), Reserved (60 kn)

Bershka (50 kn), (80 kn)

Reserved (200 kn), Uterque (450 kn)

Uterque (490 kn), Reserved (350 kn)

Uterque (550 kn), (850 kn)

Foto: Instagram, Uterque, Reserved, Bershka
Objavljeno: 10.07.2019. u 10:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p