TRENDOVI

Boje koje nikada ne izlaze iz mode

Kako nositi crnu i bijelu i ne izgledati dosadno?
 
Sjećate li se ere u kojoj je vladala boja mente ili pak one u kojoj je bilo popularno kombinirati ružičastu i ljubičastu? Naravno. Boje i tonovi kao i načini njihova kombiniranja popularni su u određenom periodu pa bivaju zaboravljeni no neke su boje i njihove kombinacije vječni klasici. Posve je jasno, govorimo o crnoj i bijeloj.

Kombinacije sačinjene od komada u crnoj i bijeloj boji ili pak total lookovi u jednoj od ovih boja nikada neće prestati biti popularni i uvijek će pripadati domeni dobre stare klasike. To je, dakako, njihova prednost no i maleni nedostatak za sve one koji se plaše da bi noseći crnu i bijelu mogli izgledati dosadno i nemaštovito. Naravno, to nipošto nije točno pa tako možete kreirati super zanimljive lookove upravo u ovim klasičnim ne-bojama. Ako želite izbjeći dojam nemaštovitog outfita, odaberite statement detalje poput torbica, cipela, nakita ili šešira koji će podignuti vaš styling ili se pak poigrajte neobičnim materijalima ili uzorcima kako biste stvorili zanimljiv vizualni efekt i privukli pažnju na svoju odjevnu kombinaciju. A ako sami nemate inspiracije, uvijek možete pronaći mali šalabahter u stylinzima street style zvijezda koje se ne odreću bijele i crne i vrlo ju vješto kombiniraju.
 
 
 
 
 
 
 
T.L.
Foto: Style du Monde

Objavljeno: 14.09.2016. u 10:28
Tagovi: Nivea, styling, boje

NIVEA ima savršeno rješenje: dezodoranse koji ne ostavljaju žute mrlje na bijeloj, kao ni bijele tragove na crnoj odjeći

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p