TRENDOVI

Boje ovog proljeća

Povratak žarkih nijansi

Dugo smo se zaogrtali nude i pastelnim nijansama i došlo je vrijeme da se ponovno vratimo iskonskim bojama proljeća, žarkim i intenzivnim. Svoje bazične komade u ne-bojama ipak nemojte pospremiti, nego ih kombinirajte sa žarkim bojama i garantiramo da ćete izgledati fenomenalno, ali i skratiti si muke oko kombiniranja različitih boja. Na kraju krajeva, crna i bijela pristaju uz sve.

Indigo

ASOSH&M

Nekada smatrana bojom kraljeva ova intenzivna plava nijansa koja ponekad vuče na ljubičastu nametnula se kao jedan od najvećih hitova crvenog tepiha. Kombinirajte je s metalik detaljima i nosite od jutra do večeri: ujutro kao bluzu za posao, a navečer u obliku zgodne koktel haljine.

Fuksija

WarehouseH&M

Boja fuksije je zapravo pink za odrasle žene. Ako se bojite da bi u klasičnim ružičastim nijansama mogli izgledati poput djevojčice odaberite ovu mješavinu crvene i ružičaste koja je mnogo ženstvenija i manje razigrana.

Žuta

H&MTopshop

Kada ste posljednji put nosili nešto žute boje? Žuta osvježava poput limunade, podiže raspoloženje vama i svima oko vas, a dolazi u mnoštvu nijansi koje će zadovoljiti i najkompliciranije ukuse.

Narančasta

ZaraZara

Narančasta se mnogima nalazi pri samom vrhu najgorih boja u povijesti. Vrijeme je da je ponovno prihvatimo jer u kombinaciji s nude nijansama ili crnom bojom izgleda fenomenalno.

Tirkizna

DieselASOS

Ova boja se vraća svakog ljeta što ni malo ne čudi jer podsjeća na plave lagune i godišnji odmor. Inspirirajte se vodom do kraja i odjenite komade s mnogo volumena i zanimljivim naborima, a od glave do pete je nosite samo ako ste izuzetno hrabri!

B.K.

foto: Instyle, H&M, Zara, ASOS

Objavljeno: 17.04.2011. u 19:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p