MODNI DODACI

Brand Marmelo vam predstavlja Nu shu torbice

Kolekciju prati divna kampanja

U plodnoj i živopisnoj manufakturi Marmelo, iza čijih vrata četiri godine modelatorica Dunja Sučić uspješno stvara unikatne proizvode, ovih dana osvanula je nova kolekcija neseser torbica podvučenih tajanstvenih imenom Nu shu.

'Da bi pronašla inspiraciju, ovaj put sam mislima odlutala daleko u drevnu Kinu, gdje su nekoć žene, koje su bile sasvim potlačene i podređene, stvorile svoj tajni jezik i pismo, kojim su poruke i mudrosti, kao i svoje nade i snove, oslikavale ili izvezivale na svakodnevnim predmetima poput lepeza ili maramica te ga stoljećima prenosile s generacije na generaciju...' ispričala je Dunja Sučić. Kako nam Dunja otkriva, privukla ju je priča o njegovanju i tradiciji ženskih odnosa i prijateljstva, a mali neseseri koje Dunja odmilja zove 'torbice za torbu' mjesto su koje je dizajnerica nazvala 'njihova tajna zona'. 'Ti neseseri su mjesto gdje žene drže sve svoje najosobnije, najpotrebnije i najženstvenije sitnice, zato sam ih nazvala tajnom zonom svake žene...' nadovezala se Dunja.

Torbice su napravljene od crne gume s prošivenom stiliziranom crvenom granom, odnosno granom šljive koja se često koristila u kineskim pejzažima, a ukrašene su kožnim bež ili bijelim lepezama koje su neizostavan simbol kineske tradicije...

Zvončica Vučković i Sara Šimić pojavile su se u ulozi zaštitnih lica nove kolekcije za čije je fotografije zaslužna Petra Mrša.

       

       

       

       

       

       

 

A.B.

 

Objavljeno: 13.02.2014. u 13:35

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p