MODNI DODACI

Britanke poludjele za malim torbicama Kate Middleton

Vojvotkinja od Cambridgea potaknula rast prodaje clutch modela
Otkako je postala djelom britanske kraljevske obitelji, Kate Middleton u pojačanom je fokusu otočkih, ali i svjetskih medija, od kojih naročito oni modni pomno prate svaki stilski iskorak mlade vojvotkinje od Cambridgea.

Kate je u kratkom roku postala uzor mladim ženama diljem svijeta, koje danas žele staviti na sebe sve što je dan prije nosila ova buduća majka, a jedan od komada koje je uspjela dodatno popularizirati jesu male clutch torbice.

Accessorize

Clutchevi su u modi skoro pa oduvijek i zapravo nikuda ne odlaze, bez obzira na sezonske trendove, no budući da su oni omiljeni asesoari poznate vojvotkinje, ne začuđuje nagli porast njihove prodaje u Velikoj Britaniji, kako u high end, tako i u high street trgovinama.

Zara

Rastućeg trenda svjesna je i Lulu Guinness, dizajnerica otkačenih modnih dodataka, koja se upravo zbog Kate Middleton odlučila iduće sezone predstaviti cijelu jednu kolekciju posvećenu malim torbama, koje će, inspirirane vojvotkinjom i njenim stilom, biti vrlo delikatne, elegantne i damske te pohranjivati one najnužnije ženske stvari.

Accessorize

Upravo takve torbice pronaći ćete i u high street ponudi, zbog čega nije potrebno otvarati novčanik zbog skupocjenog dizajnerskog asesoara. Zavirite li u Accessorize, H&M ili Zaru, tamo ćete pronaći vrlo slične stilove onom koji favorizira Kate Middleton, s potpisom njena omiljena branda LK Bennett.


H.B.
Photo: Guliver/Getty

Objavljeno: 07.05.2013. u 16:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p