TRENDOVI

Bucket šešir: trend kojeg jedni obožavaju, dok ga drugi nikada ne bi nosili!

Jesenski trend koji je podijelio društvene mreže

Vrlo često znamo čuti kako se o ukusima ne raspravlja, no ovo pravilo vrijedi sve dok prsti ne dotaknu naše tipkovnice. Ono oko čega se trenutno vodi pravi rat na društvenim mrežama su bucket šeširi; trend u kojem uživa poprilično veliki broj trendsetterica, dok ga drugi dio žena ne može zamisliti u svom ormaru!

No, bez obzira na vlastiti stil i ukus, neosporna činjenica jest da su se bucket šeširi vratili na velika vrata. Ovaj trend sigurno ste primijetili u omiljenoj seriji 'Sex i grad', a nerijetko smo ga kao djeca mogli gledati na posterima, kako ga nose mega zvijezde poput Britney Spears i Jennifer Lopez. Baš kao i ostali modni povratnici koji su u posljednje vrijeme napravili pravi hype na modnoj sceni i bucket šeširi kao omiljeni trend devedesetih su ponovno pronašli svoje mjestu u svakodnevnim outfitima. U početku su bucket šešire nosili isključivo ribari i to iz praktičnog razloga, da bi kasnije postao neizostavan dio hip hop kulture. Ubrzo se iz muškog rep ormara preselio u onaj ženski, pa tako danas sjajno zaokružuje baš svaku odjevnu kombinaciju, a idealan je za ovaj zimski period jer osim što čuva toplinu, također nas štiti i od loše frizure.

Gotovo nema high street dućana koji na svoje police nije smjestio barem jedan ovakav model, no nama su za oko zapeli šeširi iz nove kolekcije omiljenog domaćeg brenda My Choice. Kao i svi drugi Slavonika proizvod, tako je i ovaj izrađen ručno, točnije heklan pamučnim koncem, pa ćete tako u svojoj kolekciji imati jedan unikatan model kojem ćete se sigurno iz godine u godinu iznova vraćati. Cijena šeširića je 369 kuna, a mogu se naručiti u nekoliko boja, poput crne, bijele, zelene, smeđe, baby plave itd. te dolaze u univerzalnoj veličini!

U nastavku smo izdvojili još nekoliko bucket modela za koje smo sigurni da će začiniti baš svaki vaš look!

Mango (130 kn), (100 kn)

Mango (130 kn), (130 kn)

Mango (130 kn), (130 kn)

Zara (150 kn), (120 kn)

Zara (120 kn), (120 kn)

Zara (120 kn), (120 kn)

Foto: Instagram, Zara, Mango, My choice
Objavljeno: 16.11.2020. u 13:44
Tagovi: šešir, šeširi

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p