TRENDOVI

Budite poput školarke

Stil koji će se nositi ove jeseni!

Iako su školske klupe daleko iza nas, uvijek se rado prisjećamo tog razdoblja, a i onda nas je kao i danas najviše veselila kupovina odjeće za novu sezonu. No iako više ne sjedimo za školskim klupama, kolekcije za jesen/zimu 2011./12. pune su komada koje podsjećaju na školske dane!

Prvo i osnovno pravilo za jesen je nabaviti dobar model traperica. Birajte ili skinny model koji divno izgleda u kombinaciji sa platnenim tenisicama ili trenutno jako popularne trapezice koje se nose sa muškim modelom cipela i "loaufericama".  H&MH&M

Torbe više nisu toliko u modi jer su ih zasjenili razni ruksaci koji dominiraju novim kolekcijama! Ako tražite model u koji možete strpati sve sitnice - od laptopa do kozmetike predlažemo modele ruksaka od kože koje možete nositi godinama, a ukoliko volite šarene modele odlučite se za uvijek popularne pruge ili točkice.

   H&MH&M

Jedna ili dvije haljine/košulje savršene su za jesenke dane jer divno izgledaju na pune grilonke i već spomenute ravne cipele, a ormar napunite i sa nekoliko simpatičnih vestica koje će savršeno izgledati u kombinaciji sa kratkim hlačicama ili već spomenutim trapericama.

   TopshopTopshop

U galeriji pogledajte neke naše prijedloge u kojima ćete se definitivno osjećati poput školarke!

Ana Bacinger

Objavljeno: 26.08.2011. u 15:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p