TRENDOVI

Budite zapažene u prugastoj suknji

Donosimo vam 15 primjeraka iz high street ponude

Karirani uzorak možda jest sveprisutan ove jeseni, no prugice su još uvijek jedan od onih uzoraka i detalja kojima nitko ne može osporiti njihovu vječnu popularnost. Kada ste u stilskoj nedoumici i ne znate što biste izabrale za sebe u moru najrazličitijih trendova, prugice su itekako pouzdano rješenje, s kojim ćete uvijek biti 'u modi'.

Zara

Zara

Budući da i high street brandovi znaju koliko nam je drag ovaj uzorak, svoju jesensku ponudu popunili su prugastim komadima, od kojih najchic djeluju ženstvene suknje. Ako zavirite u ponudu Asosa, H&M-a, Topshopa i Zare, sasvim sigurno pronaći ćete stil koji vam najviše odgovara.

Asos

Asos

Podjednako aktualne su horizontalne i vertikalne prugice, kao i razni modeli suknji, počveši od mini lepršavih modela, preko ženstvenog pencil kroja midi duljine pa sve do zvonolikih maksi suknji.

Topshop

Topshop

Uz crnu i bijelu, koje su vječne vladarice hladnije sezone, ove jeseni poigrajte se bojama i u svoje odjevne kombinacije unesite potrebnu dozu živosti. 15 prugastih suknji donosimo vam u našoj galeriji.

 

H.B.

Photo: Asos, H&M, Topshop, Zara

 

Objavljeno: 15.08.2013. u 13:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p