TRENDOVI

C&A ima odlične nove komade koje ćete odmah poželjeti u kolekciji!

Sjajni komadi za svaki stil odijevanja!

Nova kolekcija imena ‘Love the future again’ fokusirana je na bezvremenski look i nudi laganu i svestranu modu za svakodnevni život te se uglavnom temelji na prirodnim tkaninama i bojama, a bazirana na tri mikro trenda: povezanost s prirodom, empowerment i sveprisutna promjena.

C&A lansirala je novu Spring/Summer 2023 kolekciju “Love the future again” i to u divnoj Barceloni. Event je održan u Codorniu vinariji u Barceloni, jednom od najvećih vinarija u Španjolskoj s višegodišnjom poviješću baš poput C&A koji je osnovan prije 180 godina, a danas je jedan od najvećih maloprodajnih lanaca tekstila u Europi.

S kolekcijom Spring/Summer 2023 C&A nastavlja slijediti novi smjer koji je bio objavljen u rujnu ove godine. Fokus ostaje na modi visoke kvalitete, a da opet bude i pristupačna te još više fokusira na bezvremensku, svestranu i individualnu modu za svakodnevni život. Moda bez kompromisa. Dizajnerski tim svoju inspiraciju je crpio iz tri ključna pokreta: povezanost s prirodom, osnaživanje i uvijek prisutna promjena prema boljoj budućnosti – “Love the future again”. C&A time naglašava stalnu predanost temeljnim vrijednostima kao što su održivost i uključenost.

 

Meke tkanine i prirodne boje nadopunjuju se pomoću različitih structura i intenzivnih boja. Kroz različite kombinacije, s jedne strane, omogućava se velika nosivost, a s druge strane, ostavlja mogućnost za individualni stil svakog pojedinca. S ciljem udobnog odijevanja i osjećaja samopouzdanja, pamuk i lan su glavne tkanine koje se koriste za pružanje mekoće u kombinaciji s drugim strukturiranijim tkaninama kao što je keper za odijela i balonere. A što se boja tiče, prevladavaju prirodne nijanse poput bijele, pješčane i krem boje, dok se u kontrast pojavljuje u pojedinim odjevnim kombinacijama kroz jarko ljubičastu, crvenu i fuksija boju.Drapirani i naborani detalji temeljni su dio ove kolekcije. Voluminozni rukavi i izrezi tu su da izraze osobnost i slobodu. Klasičniji odjevni komadi protežu se kroz cijelu kolekciju, a strukture naglašavaju ženstvenu siluetu. Nabori na hlačama unose veću udobnost potrebnu u današnje vrijeme. Cijela je kolekcija napravljena da bude bezvremenska, primjer za to su baloneri bez rukava ili trodijelni kostim dizajniran čistih linija i dobrog kroja kako bi postao bitan komad sezone. Također, dodaci su dizajnirani tako da ih je lako zamijeniti s drugim odjevnim predmetima koje već imamo u ormaru i pristaju u svaki aspekt života moderne žene, bilo da putuje na posao ili se sastaje s prijateljima na piću. 

Foto: PR
Objavljeno: 29.11.2022. u 10:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p