MODNI DODACI

Carine Roitfeld organizira reviju zlatnog nakita u Cannesu

Modnu pistu u sklopu amFAR večere okupirat će najpoznatiji modeli današnjice
Uz glumačku kremu koja ondje promovira svoje filmove, na francusku rivijeru ovih dana pristiže i modna elita, koja će u četvrtak 23. svibnja, u sklopu još jedne amFAR gala večere, prisustvovati reviji zlatnog nakita, za koju je kurator bila ugledna modna urednica Carine Roitfeld.

Web stranica Love Gold organizator je ovog događanja te je za modnu reviju 'Ultimate Gold Collection' okupila prominentne dizajnere nakita, poput Eddieja Borga, Pamele Love i brandova House of Waris i Bulgari. Oni su samo za ovu priliku izradili custom made komade od zlata, koji će biri prezentirani na pisti i potom prodavani na adresi lovegold.com.

Dragocjene komade nosit će ultimativna imena svjetske modeling scene, kao što su Isabeli Fontana, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss i Joan Smalls, a osim uzvanika iz Cannesa, reviju ćemo moći popratiti i mi putem live streama u četvrtak u 15 sati.

Mood Board

Neke od slika koje su inspirirale Carine Roitfeld za ovu reviju i pojedine komade nakita koji će izaći na pistu, pogledajte u našoj galeriji.


H.B.

Objavljeno: 20.05.2013. u 16:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p