TRENDOVI

Celebsice u high street komadima

Ni one im ne mogu odoljeti

Posljednjih nekoliko godina high street brendovi doživljavaju procvat, što zahvaljujući otvaranju novih tržišta, što zahvaljujući modnim blogerima. Ono što nitko nije mogao pretpostaviti je da će uskoro i zvijezde A kategorije s ponosom nositi svoje high street komade.

Kate Middleton u Zara haljiniOlivia Palermo sa Zara torbom

Za taj trend su djelomice krive fashioniste poput Olivie Palermo, koja gotovo uvijek nosi kombinaciju dizajnerskih i pristupačnih komada, ali i Kate Middleton koja usprkos ulasku u kraljevsku obitelj ne odustaje od povoljnih krpica.

Ginnifer Goodwin u TopshopuMaggie Gyllenhaal u haljini Topshop

Čak se i na Met Gali dio uzvanica pojavio u prekrasnim večernjim haljinama koje ne dolaze s dizajnerskim potpisom. Ginnifer Goodwin u zelenoj Topshop haljini, Jessica Szohr u crnoj minici i Maggie l u plavoj svjetlucavoj toaleti istog brenda izgledale su jednako dobro kao i njihove kolegice u mnogo skupljim komadima.

Taylor Swift u TopshopuKate Bosworth u Topshopu

High street brendovi su odavno prestali biti modne kuće u kojima se kupuje odjeća koja kaska nekoliko sezona za trendovima s piste te ni malo ne čudi što su osvojili celebsice, a suradnje etabliranih dizajnera sa high street kućama čine njihove modne brendove još zanimljivijima.

Natalie Portman u Lanvin for H&M haljiniEmma Roberts u Lanvin for H&M haljini

Dobar stil se ne može kupiti novcem (iako se dobar stilist itekako može) i drago nam je što vidimo poznate face u dobro iskombiniranim krpicama iz H&M-a, Zare, Topshopa i sl. Na kraju krajeva, i oni su samo ljudi koji, baš kao i mi, padaju na dobar omjer cijene i kvalitete.

Borina Kopčić

foto: Zimbio, Instyle

Objavljeno: 14.05.2011. u 16:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p