TRENDOVI

Cheap & chic

Kombinacija iz našeg Chic Boutiquea
U naš Chic Boutique svakodnevno stižu novi odjevni komadi i fantastični modni dodaci koje možete kupiti po zbilja povoljnim cijenama. Ako ste dovoljno brzi može vam se dogoditi da za svega stotinjak kuna kupite genijalnu torbu od prave kože ili cipele zbog kojih će se svi okretati za vama. Tako smo iz ogromne ponude danas izdvojili crnu kožnu torbu iz Gulivera koja može biti vaša za samo 150 kuna, a osim nje već jedno duže vrijeme snimamo i preslatke crne cipele na punu petu. Ovi modni dodaci izgledaju odlično kombinirani sa hlačama u boji koje nosite sa košuljom od čipke, zanimljivom pamučnom majicom ili jednostavnim topom. Za poslovni i elegantni look pobrinuti će se crni sako sa primjetnim detaljem na kragni.

Upozorili bismo vas da kada kupujete preko našeg Chic Boutique ukoliko dogovarate prodaju putem pošte da se odlučite za plaćanje pouzećem jer je to najsigurniji način da sve prođe bez nepotrebnih komplikacija koje slijede ako se paket izgubi ili vas netko pokuša prevariti.

Više informacija o ovotjednim komadima iz kombinacije i još mnogo zanimljivih komada možete vidjeti u našem Chic Boutique-u!

Ana Bacinger

Objavljeno: 06.12.2011. u 09:31
Tagovi: cheap&chic

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p