TRENDOVI

Cheap & Chic

Kombinacija iz našeg Chic Boutiquea
Vjerujemo da se i vama ponekad dogodi da nešto kupite na brzinu i kasnije kada se vratite kući taj komad vam se više ne sviđa ili ga jednostavno ne znate kako kombinirati jer totalno ne odgovara vašem modnom stilu. To se najčešće događa u vrijeme sniženja koja polako završavaju pa je samim time i naš Chic Boutique prepun odličnih komada koji su vrlo vjerojatno rezultat brzopletog shoppinga. To je idealna prilika da same za pristupačne novce kupite odjeću i modne dodatke koje već duže vrijeme tražite.

Za kupovinu kaputa je uvijek pametno čekati jer im cijene sredinom prvog mjeseca padnu za vrtoglavih 70%, a ovaj iz Chic Boutiquea smo spojili sa suknjom boje senfa (definitivno jedna od vodećih boja sezone) i predimenzioniranom crnom vestom koja se nametnula kao klasik u ormaru svake žene. Cipele? I dalje obožavamo oxfordice u kojima svaka noga izgleda elegantno, a kombinacija zanimljivo.

Više informacija o ovotjednim komadima iz kombinacije i još mnogo zanimljivih komada možete vidjeti u našem Chic Boutique-u!

Ana Bacinger

Objavljeno: 24.01.2012. u 09:33
Tagovi: cheap&chic

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p