TRENDOVI

Cheap & chic

Kombinacija iz našeg Chic Boutiquea

U novi, sunčani radni tjedan ušli smo puni odličnih ideja kako svoje stare odjevne komade iz ormara nositi na nov i originalan način. U Chic Boutiqueu smo pronašli klasičnu sportsku Nike majicu koja nam se učinila savršena za kombinaciju sa skinny trapericama sive boje i sa cipelama ružičasto-crvene nijanse na potpeticu. Upečatljive oxfordice odlične su za neobičnu, dnevnu kombinaciju u kojoj ste spojili sportsku majicu i bezvremenske traperice, posebno ako cijelom stylingu dodate preslatku torbu za laptop na točkice. U ovoj kombinaciji možete provesti cijeli dan, podjednako dobro funkcionira za posao, odlazak na fakultet ili za obavljanje poslova po gradu.

Neobična, vesela i mladenačka kombinacija zasigurno će vas istaknuti na ulicama glavnog grada zbog činjenice što u njoj nema ni jednog komada koji je trenutno hit, a opet sve zajedno izgleda zanimljivo, moderno i jako cool.

Više informacija o ovotjednim komadima iz kombinacije i još mnogo zanimljivih komada možete vidjeti u našem Chic Boutique-u!

Ana Bacinger

Objavljeno: 18.09.2012. u 08:30
Tagovi: cheap&chic

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p