TRENDOVI

Chic crveni džemperi koji će podignuti svaki styling!

Posebna boja koja najviše obožavamo u prosincu!

Prosinac je između ostalog poznat i kao mjesec u kojem svoju garderobu volimo prilagoditi blagdanskom razdoblju. Tako se nerijetko odlučujemo za kupnju popularnih božićnih džempera koji sadrže razno razne, poprilično kičaste, ukrase i detalje. Ako niste ljubitelj tako upečatljivih komada, divan blagdanski prizvuk možete postići i s jednostavnim basic komadima, a crveni džemper je definitivno jedan od njih!

Crvene džempere nosimo bez obzira na blagdane, ali moramo priznati da je ipak najdraži u spomenutom periodu. Riječ je o komadu koji se s lakoćom kombinira u brojnim varijantama, od onih dnevnih casual pa sve do nešto upečatljivijih. Crveni džemper nosimo s omiljenim tenisicama i gležnjačama ili pak lepršavom suknjom, odnosno minicom, a sve skupa na kraju najbolje je zaokružiti statement oversized kaputom. Crvena boja je sama po sebi vrlo dominantna i upečatljiva, stoga ako se odlučite za takav džemper, imajte na umu da vam nije potrebno puno drugih detalja ili uzoraka kako biste izgledali posebno, već se odlučite za jednostavne odabire koji će naglasiti ono najljepše.

Također, što se tiče kroja samog džempera, volimo klasične varijante, ali i one nešto drugačije, pa tako nisu isključeni modeli sa zanimljivim ovratnikom, mašnama ili čak poluotvorenim leđima za posebne prigode. Osim toga, možete prilagoditi i dužinu džempera te ga nositi s remenom ili neobavezno u formi oversized haljine.

Unatoč tome što smo sigurni da ste već obnovili svoju zimsku garderobu, nije naodmet zaviriti u aktualnu ponudu najdražih brendova, a nama je za oko zapela ona iz H&M koji nudi doista divne i bezvremenske crvene džempere!

9,99 €, 29,99 €

49,99 €

19,99 €

24,99 €

29,99 €, 29,99 €

29,99 €

24,99 €

24,99 €

Foto: Instagram, H&M
Objavljeno: 05.12.2020. u 16:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p