TRENDOVI

Cipele kojima možete maknuti potpeticu i pretvoriti u sandale nova su TikTok opsesija!

Genijalne cipele koje možete nositi na razne načine!

Unatoč činjenici da imamo zaista pregršt cipela u ormaru, s vremena na vrijeme volimo se počastiti nekim novim modelom koji će pružiti pravo osvježenje svakodnevnim outfitima. Ako ste u potrazi za nekim novim modelom koji će se razlikovati od svih cipela koje vjerojatno imate u kolekciji, ali i koji će unijeti jednu dozu praktičnosti u svakodnevno odijevanje, onda brend kojeg smo izdvojili u nastavku morate upoznati!

Da već neko vrijeme najveće modne i beauty trendove diktira upravo TikTok ne trebamo previše naglašavati, a ova zajednica dobre zabave i osvježavajućih lifestyle 'hackova' već danima ne prestaje pričati o jednom modnom brendu - Pashion. Riječ je o brendu koji je puno više od ponude lijepih cipela jer je u njegovom fokusu praktičnost. Baš kao što mu i samo ime kaže, Pashion spaja dvije stavke koje su bitne baš svakoj ženi; ljepotu cipele i njihova praktičnost. Posebnost ovih cipela leži u tome što u jednom potezu možete ukloniti njihovu potpeticu te vrtoglave cipele pretvoriti u ravne sandale. Svi modeli ovog brenda funkcioniraju po modularnosti same pete, pa tako baš svaku cipelu možete mijenjati i personalizirati te uskladiti sa svakodnevnim potrebama. Pored cipela, u ponudi su i modeli čizama koji funkcioniraju na jednak način, pa kada vam jednostavno postane teško hodati u visokim petama, vrlo lako svoje čizme možete pretvoriti u ravan model.

Kako zapravo ovi kreativni modeli funkcioniraju, otkrijte u videu kojeg smo izdvojili u nastavku, a također smo izdvojili i nekoliko zanimljivih modela obuće koji vrlo lako mogu biti vaši svega jednim klikom!

Objavljeno: 20.01.2022. u 12:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p