MODNI DODACI

Cipele sa životinjskim printom su jesenski modni imperativ

Dašak divljine u svakodnevnoj modi

Dani kada su životinjski uzorci na odjeći i asesoarima bili uglavnom napadni i neukusni su na sreću iza nas, a nova generacija animal printeva sve više privlači čak i one najzagriženije klasičarke, koje sve češće napuštaju vlastitu zonu komfora i poigravaju se ovim chic motivom poput pravih modnih znalki.

Ključ uspjeha ovog trenda leži u njegovoj umjerenosti, stoga životinjski print svedite na minimum i nosite ga na samo jednom komadu, kao što su to primjerice cipele. Skoro svaka high street kuće za nadolazeću je sezonu izbacila nekoliko modela s animal uzorcima i motivima leoparda, zmije i zebre, stoga ćete u šarolikoj ponudi ovih dana doista pronaći idealni stil za sebe.

Bershka

Od ljetnih do jesenskih modela, životinjski uzorci podjednako vladaju ravnim i vrtoglavo visokim sandalama, kao i cipelama za prijelaznu sezonu, kao što su loaferice, mokasinke, platnene i kožne tenisice te zatvorene štiklice.

H&M

Za vas smo istražili ponudu domaćih trgovina i u galeriji vam donosimo nekoliko ideja za uklopiti dašak divljine u svoj svakodnevni stil.

 

H.B.

Photo: Bershka, Fashion.hr Lookbook, H&M, Mango, Zara

 

Objavljeno: 06.08.2013. u 14:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p