MODNI DODACI

Cipele za kojima luduje Blake Lively

Poznata glumica obožava cipele s potpisom njujorške dizajnerice

Blake Lively 
Kada slavna osoba javno izjavi da obožava neki još uvijek neafirmirani ili široj javnosti nepoznati brand, pitanje trenutka je kada će taj isti brand postati novi must have na modnoj sceni! Upravo se to dogodilo dizajnerici cipela Sarah Flint u čije se cipelice jako zaljubila popularna glumica i mlada mama Blake Lively.
 
Blake je naime na svom Instagram profilu prije nekoliko dana objavila fotografiju sa cipelama spomenute dizajnerice, uz koju je pisalo ‘Koje cipele da nosim večeras? Potpetice ili ravne? Ili možda oboje? #TheLastThingINEEDisANewShoeDesignerObsession #SarahFlint’.

Nije prošlo puno vremena, a modni portali, blogovi i cijela modna industrija bacila je oko na rad gospođice Flint. Spomenuta mlada dizajnerica svoju je prvu kolekciju cipela izbacila na jesen 2013. godine, nakon stažiranja u modnim kućama Proenza Schouler i Diane Von Furstenberg. Nedavno je ekskluzivno na Moda Operandi web shopu rasprodala svoju posljednju kolekciju, a sudeći po reakcijama obožavateljica Blake Lively i cijele modne industrije, slično bi se moglo dogoditi i s kolekciju za proljeće/ljeto 2015. godine!
 
U nastavku pogledajte neke od cipela iz posljednje kolekcije najdraže dizajnerice cipela Blake Lively!
Sarah FlintSarah FlintSarah FlintSarah FlintSarah FlintSarah FlintA.B.
Objavljeno: 15.03.2015. u 10:00
Tagovi: Blake Lively, Cipele

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p