MODNI DODACI

Cipele za kojima luduje modni svijet

Šljokice u fokusu aktualne sezone

 
Za jedan od najvećih trendova aktualne sezone možemo zahvaliti ponajprije Hediju Slimaneu koji je za modnu kuću Yves Saint Laurent kreirao kolekciju prepunu šljokičastih cipela u maniri šezdesetih godina prošlog stoljeća koja je osvojila srca brojnih modnih entuzijasta diljem svijeta.

Glitter cipele oduvijek su zauzimale posebno mjesto u modnom svijetu, bilo da se radi o utjecajima divne Dorothy iz kultnog Čarobnjaka iz Oza ili pak ekstravagancije Davida Bowieja, no mod silueta visokih čizama i gležnjača u kombinaciji s block petom snažno je odjeknula trendovima aktualne hladne sezone.

Da Louis Vuitton nije jedina modna kuća koja nam je predstavila neodoljive čizmice dokazuju i modeli Miu Miu, Margiele, Vivienne Westwood i Louboutina, koji su dodatno dolili ulje na vatru i pojačali sam trend. Na sreću mnogih trendseterica, i pojedini high street brandovi svoje su interpretacije čizama uključili u kolekcije i time učinili ovaj slatki komad dostupnim svim ljubiteljicama eklektičnih modnih detalja. Nekoliko primjeraka i mi smo izdvojili kao svoje favorite, a pogledati ih možete u nastavku.
 
Maison Martin Margiela 
Maison Martin Margiela (4.755kn), Luisa via Roma

MyTheresa
 
Miu Miu (5.515kn), MyTheresa

Replay
Replay (784kn)

Saint Laurent
 
Saint Laurent (6.450kn), Luisa via Roma

Nelly
Nelly (388kn)

Zara
 
Zara (499,90kn)

Asos
 
Asos (450kn)

Asos
 
Asos (1.055kn)

Nasty Gal
 
Nasty Gal (955kn)

M.M.
 
photos: asos, replay, zara, mytheresa, luisa via roma, nelly, nasty gal
Objavljeno: 11.12.2014. u 16:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p