TRENDOVI

Čipka za večernji izlazak

Vaša bijela haljina u zimskom izdanju
bijela haljina od čipke 
Večeras zablistajte u boho stilu i osvojite sve prisutne svojim neobičnim stylingom u kojem je sva pažnja usmjerena na bijelu boju i delikatnu čipku. Volimo boho kombinacije u zimskim mjesecima jer su savršen pokazatelj da je moda jedna velika igra i spoj naizgled nespojivog. Izvucite iz ormara svoju najdražu ljetnu haljinu od bijele čipke i nosite je u kombinaciji sa skinny trapericama i zimskom bundom. Styling upotpunite robusnim čizmama ili finim salonkama na vrtoglavo visoku petu te se obavezno okitite primjetnim nakitom u boji zlata ili srebra.

Idući prijedlog je spoj vaše bijele haljine s gustim grilonkama i jednostavnim gležnjačama na stabilnu petu. Uz ovu kombinaciju divno će izgledati predimenzionirani sivi kardigan koji ćete stisnuti visoko u struku tankim remenom.

Možda najneobičniji spoj koji savjetujemo je kombinacija vaše bijele haljine i bijele suknje midi dužine. Slojevita kombinacija dolazi do punog izražaja ako preko svega prebacite bundu u bijeloj boji, a na noge stavite robusne oksford cipele.
 
haljina od čipke
 
bijela haljina od čipke 
bijela haljina od čipke 
bijela haljina od čipke 
haljina od čipke 
bijela haljina od čipke 
A.B.
 
photos: free people, pinterest, the fashion spot
Objavljeno: 09.01.2015. u 18:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p