TRENDOVI

Čipkasta haljina u jesenskoj kombinaciji

Style File by Ana Bacinger
Style File by Ana Bacinger
Ulaskom u hladnu sezonu brojne fashionistice imaju velikih problema što odjenuti na svečana događanja koja ne izostaju u hladnim mjesecima… Čitateljica Tea nam se javila s upitom što odjenuti na kćerkino krštenje, a naša Ana uskače u pomoć!

'Pozdrav Ana,

Naletjela sam na tvoju kolumnu što odjenuti za jesensko vjenčanje pa te molim za savjet što odjenuti za kćerkino krštenje. Imam čipkastu Zara haljinu boje pudera iznad koljena. Ne znam kako iskombinirati pa ako mi možeš iskombinirati nešto svečanije iz Zare? Hvala puno, Tea'


Draga Tea,

puderasta haljina je odličan izbor za tvoju prigodu, a možeš je savršeno upotpuniti odličnim komadima koji se kriju u novoj Zarinoj kolekciji. Moj je savjet da na noge staviš divne tamno crvene cipelice, u ruke popularnu torbicu od brušene kože, a preko haljine sako šarenog printa koji će se genijalno slagati s bogatom teksturom haljine.

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: ana.bacinger@fashion.hr.

SAKO: Zara (350 kuna), TORBA: Zara (200 kuna), CIPELE: Zara (450 kuna) A.B.
Objavljeno: 22.10.2016. u 10:37

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p