TRENDOVI

Čipkaste suknje pravi su proljetni hit

Donosimo high end i high street miks
Čipka je jedan od onih materijala/uzoraka koji gotovo nikada ne izlazi iz mode, a da ju vole i nadalje, pokazale su mnoge modne kuće, koje su svoju ponudu obogatile nježnim i elegantnim suknjama izrađenim od najfinije čipke. Osim klasične crne, pogodne i u službenim prigodama, te bijele, koja snažno evocira ljetne uspomene, u ponudi se ovog proljeća mogu pronaći i nježne pastelne boje, koje ove suknje čine iznimno šarmantnim odjevnim komadom za toplije dane.


Čipkaste suknje mogu biti vrlo senzualne, jer na trenutke daju mašti na volju kada je žensko tijelo u pitanju, no današnje varijante djeluju mnogo finije i prikladnije no što je to slučaj donjeg rublja s kojim čipku često povezuju. Čipkaste suknje same po sebi vrlo su primjetne, stoga nećete imati problema s njihovim kombiniranjem, budući da im najviše laskaju što jednostavniji komadi; bluze, cipele i torbice.

Osim deset dizajnerskih suknji, za vas smo izdvojili i deset onih s predznakom high streeta, a spomenute čipkaste primjerke već danas možete pronaći u H&M-u, Mangu i Zari, kao i u online trgovinama, Asosu i Modclothu. Uz također prisutne crne i bijele čipkaste suknjice, karakteriziraju ih i puderaste nijanse te vibrantne proljetne boje, kao što su to tirkizna, žuta i koraljna.


Ukoliko ste se odlučili za kupovinu čipkaste suknje i tražite idealnu, naših 20 dizajnerskih i high street prijedloga moglo bi vam pomoći.


H.B.
Photo: Asos, H&M, Mango, Modcloth, Net-a-Porter, New Yorker, Outnet, Pull&Bear, Topshop, Zara

Objavljeno: 28.03.2012. u 15:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p