TRENDOVI

Čipkasti top koji će osvježiti baš svaki komad traperica

Kombinacija koja osvaja na prvu!

Iako nestrpljivo čekamo prve dane ljeta i polako 'škicamo' prikladne modne komade, ne trebamo smetnuti s uma da je potrebno udovoljiti i zahtjevima proljeća, a koje poprilično zna biti nepredvidljivo. Kako su brojni modni komadi ostali nenošeni u prvim proljetnim danima, sada je pravo vrijeme da ih prošetate ulicama grada i to u nešto drugačijem, svježem izdanju!

Sigurni smo kako u svojoj garderobi imate modne komade koje brižno čuvate godinama, a u tu skupinu sigurno ulaze i traperice. Da je traper vječan, potvrđuje i činjenica da ga možemo pronaći u gotovo svakom ormaru, neovisno o vlastitom stilu, a u posljednje vrijeme rado je viđen gost i u nešto svečanijim izdanjima. No, koliko god klasične plave traperice bile omiljen modni komad, kojeg se ne odričemo tijekom cijele godine, s vremena na vrijeme onom starom modelu potrebno je pružiti neko novo ruho i osvježenje. To vrlo lako možete postići kombinirajući s nekim drugim, modernijim modnim komadom, a koji je pak toliko specifičan i poseban da može cjelokupni outfit dići na jednu sasvim novu razinu.

Pravi dokaz toga je i ovaj čipkasti bijeli top iz H&M-a, koji izgleda neodoljivo u kombinaciji sa starim trapericama, a njegova bijela boja i otvorenost sjajno će odgovoriti na vrućine koje nam tek trebaju stići. Cijena topa je 49.99 $, a osim bijele boje, možete birati i onu crnu, što je također sjajan odabir!

H&M ( 49.99 $)

Objavljeno: 03.06.2020. u 11:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p