TRENDOVI

Čizme idealne za užurbanu svakodnevicu

Jelena Veljača u novim Ecco Shape Sculpted Motion čizmama

Inspirirana kulturom visoke mode, ali dizajnirana za svakodnevicu, nova Ecco Shape Sculpted Motion kolekcija kožnih čizmi s oblikovanim petama nudi mladim, urbanim ženama snažnu i svestranu estetiku.

Svojim laganim modernim glamurom, ove burne čizme koje pomiču granice mode spremne su za korištenje u svim situacijama, od početka dana do dugo u noć, te od najopuštenijih okruženja do onih najelegantnijih. Bez obzira idete li na večeru s klijentima, opuštajući nedjeljni brunch ili koktel s prijateljima, ili pak u laganu šetnju gradom, ove vam čizme omogućavaju da se stilski izrazite.

Čizme u visini zgloba, poluvisoke ili pak dokoljenke, sa 35 mm, 55 mm ili 75 mm oblikovanim petama, sve su one osnažene Ecco-vom revolucionarnom Shape tehnologijom platforme koje dozvoljavaju da se igrate sa stilom i izgledom svaki dan, po danu i mraku. Ista čizma može se jednako lako kombinirati s formalnim odjelom kao i s običnim trapericama i majicom, ili pak sa suknjom i džemperom od kašmira. S obzirom na to da Ecco Shape Sculpted Motion ostavljaju tako jaki dojam, na vama je samo da izbalansirate ostatak svojeg izgleda za taj dan.Stavljajući uistinu vrhunski zaokret na globalni trend oblikovanih peta, čizme u Ecco Shape Sculpted Motion kolekciji rađene su od luksuzne, vrijedne kože napravljene u postolarskim štavionicama. Žene će pronaći Ecco Shape Sculpted Motion koji odgovara njihovom osobnom stilu, s čizmama koje nude razne tipove kože, među kojima su materijali koji bliješte i sjaje, kao i oni koji su više burne s voštanim završetkom. Čizme su ponuđene u sezonskim bojama i u bijeloj boji.

Kombinacijom Shape tehnologije, prave umješnosti i vrhunske kože, Ecco Shape Sculpted Motion je postolarski pogled na ekstremno udobnu oblikovanu petu, dajući Vam slobodu da se stilski izrazite kako preko dana, tako i po noći.

Foto: PR, Youtube
Objavljeno: 04.10.2019. u 11:56
Tagovi: čizme

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p