TRENDOVI

Čizme iznad koljena: 8 sjajnih modela iz aktualne high street ponude

Model kojem se uvijek iznova vraćamo!

Iako se beskrajno opiremo pospremanju ljetne garderobe duboko u ormar, možemo se složiti kako je došlo vrijeme za udobne i tople jesenske kombinacije. Osim odjeće, modni dodatak koji zahtjeva najveću promjenu definitivno su cipele, stoga vam ne preostaje ništa drugo nego da zavirite u aktualnu high street ponudu i upotpunite jesenksku kolekciju sjajnim novim komadima.

Čizme iznad koljena zasigurno su jedan od onih modela cipela koji objedinjuje eleganciju, ženstven i senzualan izgled, ali i udobnost. Naime, odabirom upravo ovog modela baš svaka kombinacija postaje neizmjerno trendi i chic, a stavka koja nikako nije zanemariva je i činjenica kako je odlična kombinacija s ovim modelom gotova u svega nekoliko trenutaka. Ono na što prilikom nabave visokih čizama iznad koljena treba pripaziti je da dobro odgovaraju vašoj figuri jer osim u popularnom ‘čarapa’ modelu, dolaze i s različitim naborima, uzorcima i materijalima.

@margoandme

@_jeanettemadsen_

Što se tiče kombiniranja ovog neodoljivog modela, najviše ih volimo nositi s apsolutno svim varijantama suknji, ali i haljina no nisu isključene niti kombinacije koje uključuju hlače ili traperice. Odlučite li se za spomenutu kombinaciju, čizme moraju biti nešto šire kako biste hlače uspješno pospremili i kako bi sve skupa izgledalo atraktivno i lijepo. Činjenica kako je ovaj model čizama nosiv i do nekoliko sezona, dodatno nas potiče na njihovu kupnju, a budući da su omiljene high street trgovine već odavno predstavile sjajne jesenske kolekcije, ono što predlažemo je da u iste što prije zavirite jer smo sigurni da ćete pronaći baš onaj model čizama koji će savršeno odgovarati vašem stilu, ali i osobnosti.

Reserved (450 kn)

Zara (500 kn)

Zara (1200 kn)

Diesel (2500 kn)

& Other Stories (1600 kn)

Stradivarius (700 kn)

H&M (890 kn)

Diesel (2500 kn)

Foto: Zara, Stradivarius, H&M, Reserved, & Other Stories, Diesel, Instagram
Objavljeno: 06.09.2019. u 10:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p