MODNI DODACI

Čizme koje i dalje oduševljavaju trendseterice

Balenciaga model dobio konkurenciju!

Ako postoji cipela iz radionice kuće Balenciaga koja je osvojila svijet, to bi definitivno bila gležnjača sa zlatnim detaljima i rupama kod gležnja.

Ovu gležnjaču u nekom periodu poželjeli su svi, ona je savršen komad za sve one ležerne kombinacije koje moraju izgledati cool i pravi je "statement" komad. Iako na tržištu postoji već jedno duže vrijeme, tek je nedavno dobila konkurenciju!

Jeffrey Campbell (1.100kn), Shakuhachi (2.345kn), Balenciaga (7.570kn)

Zapravo teško da modele koji se prodaju po nižim cijenama možemo nazvati pravom konkurencijom jer ne izgledaju ni približno dobro kao originalni model, no cijene im se kreću od 1000 do 2500 kuna pa su samim time odlična alternativa jer original ima vrtoglavu cijenu od 7500 kuna.

Slične verzije pronašli smo na Nasty Gal stranici, nešto grublji, ali jako efektan model u svoju kolekciju ubacio je Jeffrey Campbell, a i Topshop ima zgodan model koji je definitivno najelegantniji od ovih izdvojenih.

Ako vam je ove jeseni dosta zakovica i modela inspiriranim Chloe čizmicama pokušajte za jesen nabaviti neku verziju genijalnih Balenciaga čizama.

Nasty Gal (2.365kn), Nasty Gal (1.115kn), Topshop (735kn)

Ana Bacinger

Objavljeno: 16.11.2012. u 15:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p