TRENDOVI

Crna boja kao glavna zvijezda stylish dnevnih kombinacija!

Boja koja uvijek izgleda tako dobro!

Ako bismo morali izdvojiti onu jednu boju koja je uvijek u trendu te baš nikad ne izlazi iz mode, crna se nameće kao nepogrješiv odabir. Naime, riječ je o boji koja je u isto vrijeme klasična i elegantna, ali i statement, stoga možemo zaključiti da je idealan odabir za sve one koji na decentan način žele kreirati upečatljivu kombinaciju koja će privlačiti sve poglede!

Kao što smo spomenuli, crna boja je posebna po mnogočemu, a ovog puta izdvojit ćemo njezinu lakoću kombiniranja. Na prvi pogled možemo se upitati što je to komplicirano prilikom kombiniranja crne boje, ali zapravo valja obratiti pažnju na različite teksture materijala, pa i nijanse koje koketiraju sa sivom kako bi 'all black' kombinacije bile dinamične i drugačije. Prilikom casual dnevnih varijanti ono što predlažemo je slojevitost, a što se tiče konkretnih komada to uključuje omiljene hlače, džempere ili kardigane te oversized kapute zajedno s ostatkom detalja koji su tu da popune modnu priču na pravi način.

Crne kombinacije su same po sebi nešto misterioznije, a dodatno ih možete podignuti zanimljivijim detaljima koji će i ovom koloritu pružiti zaigranu notu te naglasiti osobnosti, kreativnost i individualnost. Crna boja je također idealno platno za eksperimentiranje jer iako jednostavna, otvara brojne mogućnosti i varijante, a kako bismo vas dodatno inspirirali, u nastavku smo izdvojili nekoliko divnih outfita omiljenih Insta djevojaka!

Foto: Instagram
Objavljeno: 23.01.2021. u 13:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p