TRENDOVI

Crna haljina: komad koji baš nikad ne izlazi iz mode!

… jer s crnom haljinom nema greške!

Kada bismo morali izdvojiti neke od ključnih odjevnih predmeta u ženskom ormaru, haljine se bez imalo razmišljanja nalazi pri vrhu liste, a pogotovo pridodamo li svemu i neodoljivo odvažnu crnu boju. Naime, crna haljina je sinonim senzualnosti, oštrine, ali i samopouzdanja, stoga želite li zasjati na najbolji mogući način, s crnom haljinom jednostavno nema greške!

Kada govorimo o kombiniranju crnih modela haljina, mogućnosti i varijacija je doista mali milijun. Krenemo li ovog puta s večernjim izdanjima, predlažemo da se odlučite za kombinacije koje uključuju cipele s visokom potpeticom, idealno onom iglenom želite li izgledati profinjeno i elegantno, a s druge strane, za otkačenije modne priče sjajno će funkcionirati i trendi robusne gležnjače ili čizme. Nadalje, što se tiče detalja, prilagodite ih stilu kojeg želite komunicirati, kao i odabir kaputa, jakne ili balonera.

 Što se tiče dnevnih varijanti, crne haljine nosimo na nešto razigraniji način pa tako primjerice outfit možete upotpuniti vibrantnom torbicom ili pak kariranim kaputom. U prijelaznom razdoblju, traper jakne i udobne tenisice nameću se kao sjajan odabir za nošenje uz spomenutu varijantu haljine, a prilikom odabira kroja, predlažemo ugodne, pomalo oversized modele!

Budući da baš svaka žena mora imati barem jednu crnu haljinu u svojoj kolekciji, kako bismo vam olakšali odabir, u nastavku smo izdvojili nekoliko najljepših modela iz aktualnih kolekcija popularnih brendova!

Zara (300 kn)

Stradivarius (200 kn)

Reserved (300 kn), Bershka (230 kn)

Zara (180 kn)

&OtherStories (89 €)

Reserved (300 kn), Zara (230 kn)

Mango (600 kn)

Mango (650 kn)

Stradivarius (140 kn), Bershka (180 kn)

Foto: Instagram, Bershka, Reserved, Stradivarius, &OtherStories, Zara
Objavljeno: 18.09.2021. u 15:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p