TRENDOVI

Crne gležnjače: čizme koje se moraju pronaći u baš svakom ormaru sada možete kupiti na sjajnim popustima!

Model koji se mora pronaći u baš svakoj garderobi!

Ovih dana poprilično je nemoguće otići na bilo koju online shopping destinaciju, a da nas ne zabljesne poznati crveni znak na kojem velikim slovima piše 'sale'. Sezonska sniženja uvelike su u tijeku, a jedan modni komad posebno se isplati kupiti, ponajviše jer se iz njega nećete skidati ni narednih sezona!

Riječ je naravno o crnim gležnjačama, modelu koji se mora pronaći u baš svakom ormaru. Najčešća zamka sezonskih sniženja jest kupovina modnih komada koji odgovaraju trenutnoj zimskoj sezoni te su pravi odraz trenda, a gdje zanemarujemo činjenicu da taj modni komad najvjerojatnije nećemo više nositi iduće zime. Zato prednost najradije pružajte klasicima koji će se u našem ormaru zadržati i nekoliko narednih sezona. Upravo crne gležnjače spadaju u tu skupinu klasika, a volimo ih jer odgovaraju baš svakom stilu te ih vrlo lako možete kombinirati sa svim modnim komadima iz ormara.

Istovremeno praktičan i elegantan, ovaj model čizama neophodan je dio baš svake zimske garderobe, pa tako redovito svjedočimo brojnim trendi modelima, među kojima se najviše ističu visoke čizme, kaubojske, kao i čizme na punu petu. Ove jednostavne, istovremeno nenametljive i neophodne crne gležnjače možete kupiti na aktualnim sniženjima, a u nastavku smo izdvojili nekoliko prekrasnih modela s kojima ne možete pogriješiti!

Mango (450 kn), (350 kn)

Zara (300 kn), (300 kn)

Reserved (140 kn), (160 kn)

Reserved (160 kn), (200 kn)

Zara (300 kn), (250 kn)

Reserved (200 kn), (200 kn)

Zara (180 kn), (300 kn)

Foto: Instagram, Zara, Reserved, Mango
Objavljeno: 07.01.2021. u 11:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p