TRENDOVI

Crni blejzeri: stylish komadi koji nikada ne izlaze iz mode

Imate li već svoj najdraži?

Kada govorimo o ključnim komadima koje baš uvijek volimo vidjeti u svom ormaru, crni blejzeri bez imalo razmišljanja zauzimaju poprilično visoko mjesto. Naime, riječ je o modelima koji su istovremeno jednostavni i upečatljivi, stoga ne postoji niti jedan razlog da već danas ne nadopunite postojeću kolekciju divnim novitetima iz aktualne ponude omiljenih brendova!

Možemo zaključiti kako je blejzer bezvremnski modni odabir, a pridodamo li tome i vječnu crnu boju, poseban izgled je zagarantiran. Kako bi svaka kombinacija s crnim blejzerom bila potpuna, predlažemo da se odlučite za minimlaistički ostatak outfita te na taj način zaokržite modnu priču koja će odavati poseban i unikatan izgled. Osim u spomenutim varijantama, crni blejzer možete kombinirati i s nešto veselijim i zaigranijim komadima kao što su primjerice haljine u jarkim bojama, ali i cvjetni uzorak. Naravno, traper, odnonoso jeans komadi također su sjajan poligon za kreiranje stylish kombinacija koje će biti ležerne, profinjene, ali i dovoljno otkačene da ih možete nositi i u večernjim izlascima

Premda se još uvijek nalazimo u zimskom periodu godine koji traži nešto deblju i topliju odjeću, blejzeri se vrlo vješto mogu kombinriati i u hladnijim temepraturama, a sve što trebate je odijenuti udoban oversized kaput te sve zaokružiti ključnim detaljima kao što je remen ili šal. Ipak, proljetno vrijeme je kao stvoreno za blejzere, pa sukladno tome već sada započnite sa shoppingom kako biste sunčane dane dočekali bez stresa i s divnim komadima u kolekciji.

U nastavku potražite najljepše modele crnih blejzera koje možete pronaći u ponudi pozantih high street, ali i high end brendova!

Bershka (280 kn)

Racil Chalhoub (cijena na upit), Bershka (100 kn)

Stradivarius (200 kn)

Veronica Beard, Alexander McQueen (cijena na upit)

Zara (500 kn)

Balenciaga (cijena na upit), Reserved (150 kn)

Zara (400 kn)

Zara (300 kn, 500 kn)

Zara (400 kn)

Foto: Instagram, Zara, Reserved, Bershka, Stradivarius, Net-a-Porter
Objavljeno: 03.02.2020. u 16:13

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p