TRENDOVI

Crni kaput je uvijek dobra ideja! Ovo je nekoliko ključnih komada iz aktualne ponude high street brendova!

Odabir koji se mora pronaći u svakoj kolekciji!

Unatoč trendovima, postoje ti neki klasici kojima se uvijek rado vraćamo, a crni kaput je definitivno jedan od njih. Naime, radi se i odabiru koji je istovremeno stylish i klasičan te se tako lako kombinira u različitim prigodama, a isto tako s lakoćom se uklapa u sve stilove odijevanja. Upravo zato, ako već niste, pravi je trenutak kako biste nabavili novi model!

Kao što smo spomenuli, crni kaput je klasik koji se mora pronaći u kolekciji svake žene, a mi glasamo da to bude model elegantnog kroja. Odabirom elegantnog crnog kaputa za tren oka ćete kreirati divnu modnu priču koju uz pomoć detalja možete personalizirati i prilagoditi vlastitom stilu i osobnosti. U high street ponudi mogu se pronaći razni komadi po različitim cijenama, pa će svatko pronaći nešto za sebe. Nama se jako sviđaju Massimo Dutti modeli jer su profinjeni i chic, no mogu se kombinirati i na nešto otkačeniji način. Isto ako, Zara ima sjajne modele koji su istovremeno pristupačniji i fora, a isto tako, sviđaju nam se i varijante upotpunjene efektnim detaljima poput primjerice dekorativnih ovratnika.

Također, uglavnom su u fokusu oversized modeli, no mogu se pronaći i modeli s naglašenim strukom. Isto tako, takve kapute možete upotpuniti i s nekim drugim remenom te na taj način kombinaciji dati nešto drugačiji look.

Stoga, kako bismo vam olakšali odabir idealnog crnog kaputa, u nastavku smo izdvojili nekoliko stylish modela iz aktualne high street ponude!

Reserved (119,99 EUR)

Mona (134,90 EUR)

Bershka (49,99 EUR)

Mango (99,99 EUR)

Mango (149,99 EUR)

Zara (59,99 EUR)

Zara (139 EUR)

Bershka (49,99 EUR)

Mango (149,99 EUR)

Mona (234,90 EUR)

H&M (64,99 EUR)

Reserved (59,99 EUR)

Massimo Dutti (249 EUR)

Massimo Dutti (299 EUR)

H&M (74,99 EUR)

Foto: Instagram, Reserved, H&M, Zara, Bershka, Massimo Dutti
Objavljeno: 23.01.2023. u 12:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p